HomeProductsKako naš tim Izrada web stranice Odgovorno i profesionalnoKako naš tim Izrada web stranice Odgovorno i profesionalno

Naši programeri web stranica jedni su od najboljih u poslu. S dugogodišnjim iskustvom, znaju kako stvoriti običaj. Naš tim ima dugu povijest upravljanja web stranicama za klijente. Također imamo iskustvo u razvijanju i održavanju blogova, web stranica i drugog mrežnog sadržaja, osiguravajući da vaša poruka dopre do njih. Možete im vjerovati da će biti odgovorni i profesionalni u vezi s vašim projektom.

 Izrada web stranice velik je pothvat, ali naš tim će se pobrinuti da proces bude što lakši i bez stresa.

 Voditelji projekta Fenrir Developmenta dodijeljeni su svakom klijentu; naš primarni cilj je jamčiti da vaš projekt dobije pozornost koju zaslužuje, stoga ćemo biti tu da odgovorimo na sva vaša pitanja – nazovite nas, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Specijalizirani smo za povećanje online vidljivosti tvrtki i web stranica dovođenjem više posjetitelja, prstenova i prodaje.

Kako se tehnologija mijenja Kako se odnosimo prema izradi web stranice

 Internet je potpuno promijenio način na koji živimo, radimo i komuniciramo. Teško je povjerovati da je bilo vrijeme kada niste mogli jednostavno nešto pretražiti na Googleu ili provjeriti svoju e-poštu na telefonu. Tehnologija je daleko odmakla u kratkom vremenu i ne pokazuje znakove usporavanja. Razvoj web stranica jedno je područje na koje je drastično utjecao krajolik tehnologije koji se stalno mijenja.

 U ranim danima interneta izrada web stranice bila je komplicirana i skupa. Morali ste angažirati web programera i dizajnera, a cijeli proces mogao bi trajati mjesecima (ili čak godinama). Ali sada, zahvaljujući platformama kao što su WordPress i Squarespace, svatko može izraditi profesionalnu web stranicu u samo nekoliko sati.

Naravno, tehnologija je također promijenila način na koji dizajniramo i razvijamo web stranice. U prošlosti je većina web stranica bila dizajnirana za stolna računala i nije uzimala u obzir mobilne uređaje. Ali sada, kada više od polovice internetskog prometa dolazi s mobilnih uređaja, ključno je imati responzivnu web stranicu koja izgleda sjajno na svim veličinama zaslona.

Tehnologija je također učinila podatke o praćenju i analitiku za vašu web stranicu dostupnijom. Platforme kao što je Google Analytics daju vam uvid u to tko posjećuje vašu web-lokaciju, odakle dolaze i što tamo rade. Ove informacije mogu biti neprocjenjive u razumijevanju vaše publike i unošenju odgovarajućih izmjena na vašu web stranicu.

Sve u svemu, tehnologija je imala golem utjecaj na razvoj web stranice. Proces je sada brži, lakši i više se temelji na podacima nego ikad. Ako razmišljate o izradi web stranice za svoju tvrtku, nema boljeg trenutka za to nego sada!

Za stvaranje visokokvalitetne internetske prisutnosti potrebni su različiti resursi i znanja, od korisničkog iskustva/UX do baze koda. Razvoj weba sa cjelovitim web stranicama zahtijeva veliki broj resursa i stručnosti za dobru izradu web stranice. Programeri web stranica među najboljima su u svom području, ali izrada web stranice još uvijek je izazovna. Proces je brži, lakši i više se temelji na podacima nego ikad prije, ali i dalje zahtijeva mnogo rada.

 Ovisno o tome oslanjate li se isključivo na organske rezultate ili idete do kraja s PPC kampanjom, rezultatima može trebati dva do tri tjedna da Google indeksira vašu stranicu ili mogu biti aktualni, u slučaju PPC-a. Od ključne je važnosti ne gubiti nadu i pritom imati na umu da su društvene mreže i druge metode za promicanje vaše web stranice ključne. Izrada web stranice je proces; sve dok budete ustrajavali u tome, na kraju ćete vidjeti rezultate.

Razvoj web stranice je uznapredovao posljednjih godina, ali to je još uvijek složen proces. Ako razmišljate o izradi web stranice za svoju tvrtku, vjerujte našem timu stručnjaka da će posao obaviti kako treba.

Zašto biste se trebali usredotočiti na poboljšanje web dizajna

Bez obzira u kojoj se industriji nalazite, vaša konkurencija ima web stranicu. U današnjem digitalnom dobu, posjedovanje web stranice ključno je za svaku tvrtku koja želi ostati relevantna i natjecati se. Ali samo zato što imate web stranicu ne znači da će biti uspješna. Većina poduzeća ima zastarjela, loše dizajnirana web-mjesta koja se teško koriste.

Ako želite da vaša web stranica bude prednost za vaše poslovanje, važno je usredotočiti se na poboljšanje dizajna. Dobro dizajnirana web stranica ne samo da će vam pomoći privući više posjetitelja, već će i više njih pretvoriti u kupce ili klijente. Evo nekih od prednosti poboljšanja vašeg web dizajna:

 1. Stvorite profesionalnu sliku

 Vaša web stranica često je prvi dojam koji će potencijalni kupci ili klijenti imati o vašoj tvrtki. Ako vaša web stranica izgleda zastarjelo ili amaterski, neće ulijevati povjerenje vašim posjetiteljima. S druge strane, dobro dizajnirana web stranica stvorit će profesionalnu sliku o vašem poslovanju i ostaviti posjetiteljima dojam da ste vjerodostojna i pouzdana tvrtka.

2. Istaknite se od konkurencije

Većina tvrtki ovih dana ima web-stranice, no vrlo malo ih bez napora ističe. Kao rezultat toga, mnoge web stranice izgledaju isto. Ako želite da se vaš ističe iz gomile, morate se usredotočiti na dizajn. Jedinstvena i vizualno privlačna web stranica pomoći će vam da se razlikujete od konkurencije i učinite svoje poslovanje nezaboravnijim.

3. Povećajte promet web stranice

Dobro dizajnirana web stranica ne samo da će vjerojatnije privući posjetitelje, već je i veća vjerojatnost da će biti bolje rangirana u rezultatima tražilice. A što ste viši u rangu, to ćete vjerojatno dobiti više prometa. Poboljšanje web dizajna trebalo bi biti glavni prioritet ako želite povećati promet web stranice i privući više potencijalnih klijenata.

4. Pretvorite više posjetitelja u kupce ili klijente

Dobro dizajnirana web stranica ne samo da će privući posjetitelje, već će vam također pomoći da više njih pretvorite u kupce ili klijente. Dobar dizajn učinit će vaše web mjesto jednostavnim za korištenje i navigaciju, potičući posjetitelje da ostanu i saznaju više o vašem poslovanju. I što više vremena provode na vašoj stranici, veća je vjerojatnost da će postati kupac ili klijent.

5. Dugoročno uštedite novac

 Mnoge tvrtke misle da mogu uštedjeti novac dizajnom svoje web stranice ili korištenjem pristupačnog predloška. Ali u stvarnosti, ovo je lažna ekonomija. Loše dizajnirana web stranica dugoročno će vas stajati više novca, kako u smislu izgubljenih kupaca i prihoda, tako i u smislu vremena i novca koje ćete morati potrošiti na redizajniranje ili popravljanje.

Ako vaša web stranica uspije, bitno je da se usredotočite na poboljšanje dizajna. Čineći to, dobit ćete mnoge prednosti koje će pomoći vašem poslovanju da raste i napreduje.

 Povjerite našem timu stručnjaka da će posao obaviti kako treba. Znamo kako dizajnirati i razviti web-dizajn: Razvoj web-mjesta prešao je dug put u posljednjih nekoliko godina, ali to je još uvijek složen proces. Ako razmišljate o izradi web stranice za svoju tvrtku i razvoju prilagođene web stranice koja će vam pomoći da ostvarite sve svoje poslove

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 3 =

- Advertisment -

Most Popular